KORPORATIV BOSHQARUVNI BAHOLASH USULLARI - Jumayeva , Guzal Sherxon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Mazkur maqolada hozirgacha korporativ boshqaruv samaradorligini baholashning mavjud usullari, ularning bir-biridan farqli tomonlari korib o‘tilgan, xorijiy hamda mahalliy tadqiqotchilarning korporativ boshqaruvni baholash bo‘yicha fikrlari yoritilgan. Natijada, mamlakatimizda korporativ boshqaruvni baholashni takomillashtirish bo‘yicha taklif yo‘nalishi va xulosalar shakllantirilgan.