NUKUS SHAHRIDAGI UMUMTA’LIM MAKTABLARI BINOLARINING TURLARINI SHAKLLANTIRISHDA ME’MORIY KOMPOZITSIYANING XUSUSIYATLARI - Turebaev, Jalgas Ongarbaevich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarining estetik johatlari va kompozitsion shakllanishi ko‘rib chiqiladi. Shuningdek maktabning badiy qiyofasini shakllantirishning vositalari sifatida bino hajmining plastik xususiyatlari, dizayn va dekoratsiya xususiyatlarining qurilish tektonikasi aytib o‘tilgan.