MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI TARBIYACHISINING OILA BILAN OLIB BORADIGAN MASALALARI - Mamadaliyev , Kobil Kadirovich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada Oiladagi ta’lim-tarbiyaning turli tuman sharoitlar ta’sirida bo‘lishi bolalarni rivojlanishiga turlicha tavsir etishi, Bola hayotining dastlabki bosqichlarida oilaning tutgan o‘rni, Ota-onalarda maktabgacha ta’lim tashkilotlari xodimlari bilan hamkorlik qilishga intilishlarini shakllantirish, kichkintoylarning birinchi tarbiyachisi sifatida oilani bola hayotidagi yetakchi o‘rnini haqida nazariy ma’lumot va amaliy tavsiyalar bayon etilgan.