BO‘LAJAK PEDAGOGLAR KASBIY TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISHNING INTERFAOL METODLARI - Xummamatova, K.X. (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilar, malakaviy amalyot davrida hamda istiqboldagi kasbiy faoliyati jarayonida duch keladigan, bugungi kunda ta’lim tizimida dolzarb hisoblangan muammolar haqida fikr yuritilgan. Bu muammolarni bartaraf etish uchun ba’zi bir interfaol metodlardan foydalanish metodikasi keltirilgan.