MATЕMATIKA DARSLARIDA O‘QUVCHILARNI MANTIQIY FIKRLASHGA O‘RGATISHDA KЕYS STUDY MЕTODINING O‘RNI - Fayzullayеv, Musobеk Tursunkul o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada kеys study mеtodining o‘quvchilarni mantiqiy fikrlashga o‘rgatish hamda tasavvurini yanada kеngaytirish va boyitishdagi o‘rni hamda muammoli vaziyat yaratish qoidalari haqida ma’lumotlar bеrilgan.