FAROVON OILA JAMIYAT VA DAVLAT RIVOJINING ASOSI - Turakulo, Boyburi Kuzimuratovich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Oila jamiyat hayotining bir bo‘g‘ini bo‘lib, jamiyatning taraqqiyoti va shakllanishida muhim o‘rin tutadi, ya’ni oila jamiyatga shaxslarni yetkazib beradi va shu shaxslar oilada olgan bilimi, tarbiyasi hamda boshqa xususiyatlari bilan jamiyat hayotiga ta’sir o‘tkazadi. Sharqda qadim-qadimdan oila muqaddas dargoh sanalib kelingan. Uning muqaddasligini asrash har bir oila a’zolarining burchi hisoblanadi.