DIVERSIFIKATSIYA JARAYONINING ASOSIY TAMOYILLARI VA ULARNING MAZMUNI - Otamurodova, Shamsu Qamar Otamurodovna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Biz uzluksiz ta’limdagi diversifikatsiya jarayonining asosiy tamoyillari sifatida uning muttasil o‘zgaruvchanlik, shaxsga qaratilganlik, muqobil variantlilik, insonparvarlik va yangilik kabi tamoyillarni belgilagan edik. Quyida sanab o‘tilgan tamoyillarning har biriga xos xususiyatlarni va ularning ta’lim sifatiga ta’sir ko‘rsatish darajasini ushbu maqola orqali alohida holda ko‘rib chiqamiz.