KICHIK TADBIRKORLIK SUBYEKTLARINING EKSPORT FAOLIYATI RIVOJLANTIRISH - Mullajanov, Iskandar Tadjibayevich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekiston Respublikasida kichik tadbirkorlik subyektlarining eksport faoliyati rivojlantirish, shuningdek, kichik tadbirkorlik subyektlarining eksport faoliyati rivojlantirish bo‘yicha islohotlar hamda amalga oshirilayotgan tadbirlar o‘z aksini topgan.