TALABALARNI VARIATIV TAHDIDLARDAN HIMOYALASH MEZONLARI VA KO‘RSATKICHLARI - Djumayeva , Xulkarxon Muxammadjonovna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi globallshuv davrida yoshlarning ma’naviyatiga salbiy ta’sir ko‘rsatayotgan variativ tahdidlar, talabalarni variativ tahdidlardan himoyalash mezonlari va ko‘rsatkichlari yoritib berilgan. Shuningdek, ushbu variativ tahdidlardan talabalarni himoyalashda milliy va umuminsoniy qadriyatlar, ta’lim-tarbiya jarayoni, xalq pedagogikasi, sog‘lom ijtimoiy muhitning o‘rni, talabalarni variativ tahdidlardan himoyalash vazifalari ko‘rsatib berilgan.