ADABIYOT VA GENDER - Jumaqulova, Nargiza Sunatulla qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada adabiy asarlarda gender jihatlarining aks etish usullari va uni matnni tushunishga ta’siri ko‘rib chiqilgan. Shuningdek gender aspektlarining adabiyot bilan o‘zaro bog‘liq jihatlari haqida so‘z yuritilgan.