SHAHAR SHAROITIDA AVTO TURARGOHLAR BINOLARI ARXITEKTURASIGA TALABLAR - Mirzarahmatova , Ma’mura (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada shahar hududlarida avtoturargoh binolarini qurish va ularning arxitekturasiga qo‘yiladigan talablar haqida bir qancha ko‘rsatmalar berib o‘tilgan.