TURLI TARKIBLI TOLA VA IKKILAMCHI MATERIAL RESURSLARI ARALASHMASIDAN OLINGAN TO‘QIMALARNING DEFORMATSION XOSSALARINING O‘ZGARISHI - Ochilov, To‘lqin Ashurovich; Yodgorova, Hilola Isroilovna; Atanafasov , Muhiddin Rahmonovich; Ismoilov, Doniyorbek Abdulxamidovich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada arqoq ipi uchun turli tarkibli tola va ikkilamchi material resurslari aralashmasidan olingan sarja o‘rilishida to‘qimalar ishlab chiqarildi va ularning deformatsion xossalari aniqlandi.