TO‘QIMALARNING KIRISHISHI VA BO‘YOQ MUSTAHKAMLIGINING O‘ZGARISHIGA TURLI TOLA TARKIBLI VA IKKILAMCHI MATERIAL RESURSLARINING TA’SIRI - Atanafasov, Muhiddin Rahmonovich; Yodgorova, Hilola Isroilovna; Ochilov, To‘lqin Ashurovich; Ismoilov, Doniyorbek Abdulxamidovich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada arqoq ipi uchun turli tarkibli tola va ikkilamchi material resurslari aralashmasidan olingan sarja o‘rilishida to‘qimalar ishlab chiqarildi va ularning kirishishi va bo‘yoq mustahkamligi aniqlandi.