MILLATLARARO TOTUVLIK VA DINIY BAG‘RIKENGLIK O‘ZBEK XALQINING YUKSAK QADRIYATI SIFATIDA AHAMIYATINING MUHIM JIHATLARI - Maxmudova, Hurmatoy Muxtorovna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek xalqining naqadar oliyjanob va bag‘rikengligi, yurtimizda millatlararo totuvlik, diniy bag‘rikenglik yuksak qadriyat sifatida ming yillardan buyon amal qilib kelinayotganligi va mamlakat miqiyosida bu borada amalga oshirilayotgan ishlarning ahamiyatli va muhim jihatlari hamda bunga yaratib berilayotgan shart sharoitlar haqida yoritib beriladi hamda millatlararo totuvlik, diniy bag‘rikenglikni yanada rivojlantirish bo‘yicha xulosa takliflar bayon qilinadi.