SINFDA CHET TILINI O‘QITISHDA FOYDALANADIGAN O‘YINLAR - Abdiaxatovna, Tilabova Gulnora; Sanakulov, Z.I. (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqola bo‘lajak nemis tili fani o‘qituvchilarining darsda gapirish ko‘nikmasini rivojlantirish hamda o‘quvchilarning so‘z boyligini oshiruvchi so‘z o‘yinlari va grammatik o‘yinlar haqida yozilgan.