BO‘LAJAK MAKTAB PSIXOLOGLARIDA PEDAGOGIK TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH - Mirsidikova, Aziza Mirvohidovna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Bo‘lajak pedagog psixolog talabalarning kasbiy tafakkurini shakllantirish samaradorligiixtisoslikning o‘ziga xos xususiyatlarini hisobga olgan holda birqator didaktik sharoitlarga erishiladi