QUYOSH ELEMENTLARINING FOYDALI KOEFFITSIENTI - Yuldashev , Farrukhjon Murod ogli (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Foydali ish koeffitsienti ikkita quyosh elementi samaradorligini taqqoslash mumkin bo‘lgan keng tarqalgan parametrdir. Foydali ish koeffitsienti quyosh elementi ishlab chiqargan quvvatning tushayotgan quyosh nurlanishi quvvatiga nisbati kabi aniqlanadi.