TA’LIM VA TARBIYA JARAYONIDA AXBOROT ORQALI TASIR VA JAMIYAT HAYOTIGA AXBOROTNING O‘RNI - Murodova, Dildora; Jurakulov , Jamol (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Bugun biz kompyuter tarmoqlarining paydo bo‘lishi va ularning multimedia texnologiyalari va virtual reallik bilan integratsiyalashuvi tufayli oltinchi axborot inqilobining guvohi bo‘lmoqdamiz. Ta’lim sohasida ham axborot berish va axborotni yetkizish borasidagi jamiyat hayotiga axborotning o‘rni beqiyosligi haqida fikir mulohaza yuritamiz.