ISTE’MOL BOZORIDA CHAKANA BANK XIZMATLARINI BOSHQARISH MEXANIZMI - Karimova, Sh (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqola O‘zbekiston Respublikasida faoliyat olib borayotgan tijorat banklarida chakana bank xizmatlari va ularning foydalanuvchilari tomonidan muqobil holatga keltirish amaliyoti haqida bo‘lib,unda bugungi kundagi tijorat banklari tomonidan ko‘rsatilayotgan chakana bank xizmatlarining iste’mol bozorida kamchiliklar, yutuqlar va xorij tajribasini qo‘llashda qaysi jihatlari mamlakatimiz iqtisodiy muhiti uchun munosib ekanligi haqida qisqacha fikr bildirilgan.