JEK LONDON VA O‘ZBEK ADIBLARI ASARLARIDA BADIIY SAN’AT - Isakova , Barchinoy Ne’matovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada realist yozuvchilardan biri bo‘lgan Jek London asarlari va o‘zbek, rus yozuvchilari tomonidan yozilgan asarlarda badiiy san’tning ifodalanishi yoritib berilgan.