TIBBIYOT TEXNIKASI VOSITALARI UCHUN SIFAT NAZORATI NATIJALARINI TAXLIL QILISH - Jo‘rayev, Zafar; Komilov, Bekzodbek; Ismoiljonov, Yodgorbek (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Sog‘liqni saqlash tizimini O‘zbekiston Respublikasi hukumatining eng ustuvor yo‘nalishlaridan biri xisoblanadi va sog‘liqni saqlash tizimini yanada rivojlantirish bo‘yicha bosqichma-bosqich va maqsadli ishlarni davom ettirilib kelinmoqda. Aholining sog‘lig‘ini muhofaza qilish va tibbiyot muassasalarining iqtisodiy-texnik xolatini mustahkamlash, zamonaviy talablar asosida yuqori sifatli tibbiy xizmat ko‘rsatishga ko‘proq e’tibor berib kelinmoqda.