ROMANSHUNOS ADIB – ABDULLA QODIRIY - Qurbonnazarov , Javlonbek Jumanazar o‘g‘li; Bozorov , Sanjarbek Dilmurod o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbek xalqiga romannafislikning ilk tamal toshini qo‘ygan, ma’naviyat sarchashmasidan insonlarga ma’rifatni singdirgan buyuk siymolarimizdan biri-Abdulla Qodiriyning ijod faoliyati keng ko‘lamda targ‘ib qilish orqali o‘zbek xalqining naqadar buyukligini isbotini yuzaga chiqargan.