ZAMONAVIY, INNOVATSION YO‘L BELGILARI - Jumayev , Shaxzod Shavkat o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Shahar ko‘chalarida transport vositalarining miqdori ortishi bilan shahar ko‘cha-yo‘l tizimini yuklanishiga, harakat tezligini pasayishiga, harakat xavfsizligini yomonlashishiga olib keladi. Bu o‘z navbatida avtomobillarning vaqtinchalik to‘xtab turish joylariga bo‘lgan talabning ortishiga olib keladi. Vaqtinchalik to‘xtash joylarini qurish uchun albatta bir qancha talablar qo‘yiladi.