INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDA DIPLOMATIK TERMINLAR VA ULARNING XUSUSIYATLARI - Ibodullayeva , Dinora Bahramjanovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Bu maqolada ingliz tilidagi teledasturlarning tili, vositalari, imkoniyatlari va uning xususiyatlari haqida ma’lumotlar mavjud.