O‘ZBEK TILINI O‘QITISHDA ILG‘OR PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI - Menglimurodova , O‘g‘iloy Muhammadjonovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek tilini o‘qitishda ilg‘or pedagogik texnologiyalarning o‘rni yoritilgan. Bu texnologiya til o‘rganish va o‘qitish jarayonlarini qanday yaxshilashi mumkinligini ta’kidlaydi. Maqolada interfaol ta’lim platformalari, multimedia resurslari va til o‘rganish ilovalari kabi ilg‘or pedagogik texnologiyalardan foydalanishning mumkin bo‘lgan afzalliklari muhokama qilinadi. Unda o‘quvchilarni qiziqtirish, faol ishtirok etishga ko‘maklashish va o‘zbek tilini o‘qitish uchun immersiv o‘quv muhitini yaratish uchun texnologiyani joriy etish muhimligi ta’kidlanadi.