INSON SALOMATLIGINI SAQLASHDA YАNGI TEXNOLOGIYALARNING IMKONIYATLARI - Suvonov , Ziyobidin Shaminovich; Mamajonov , Ismoiljon Shavkatbek o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada sun’iy intellektning qandli diabet, yurak-qon tomir kasalliklari va semirish kabi noto‘g‘ri oziq-ovqat iste’moli natijasida kelib chiqadigan kasalliklarni oldini olishga qaratilgan chora tadbirlarning potensial afzalliklari muhokama qilinadi.