VULVOVAGINIT BILAN OGʻRIGAN AYOLLARDA ZAMONAVIY DAVOLASH USULLARINI TASVIRI - Karimov, Axmad Xoshimovich; Kayumova, Dilrabo Talmasovna; Roʻziboyeva, Negina Chori qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Sharhda vuyvovaginit infektsiyasining etiologik agenti, uning klinik kechishi, shuningdek zamonaviy davolash sxemalari va ularning samaradorligini oʻrganishga bagʻishlangan adabiyotlarni tahlil natijalari keltirilgan. Pastki qavatdagi jinsiy aʼzolar infektsiyalarining asoratlari, shu jumladan homiladorlik davrining asoratlari xam keltirilgan. Vulvovaginitni davolash bosqichlari koʻrib chiqiladi, shuningdek homiladorlikning trimestriga qarab trapezoidal sxemalar tahlil qilinadi.