ТАЪЛИМ СИФАТИ ВА СТАНДАРТЛАР - Рахимов , Октябр Дўсткабилович (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мақолада сифат бўйича халқаро стандартлар, жумладан ISO 9000 ва унинг моделлари, ISO 9004 Сифат тизими. Сифатни бошқариш тизими элементлари. Раҳбарий қоидалар” ва унинг элементлари тўғрисида маълумотлар келтирилган. Таълим сифати ва унинг таърифи, белгиловчи мезонлари ҳамда Европа Иттифоқи таълим стандарти ҳамда Болон декларацияси, кредит тизими тўғрисда таҳлилий маълумотлар ёритилган.