ЎҚУВЧИ ЁШЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙЛАШУВИДА БЎЛАЖАК ФУҚАРОЛАРНИ ВАТАНПАРВАРЛИК РУҲИДА ТАРБИЯЛАШДА МИЛЛИЙ-МАЪНАВИЙ ҚАДРИЯТЛАР ВА ТАРИХИЙ МЕРОСДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ДАВЛАТ СИЁСАТИДАГИ ЎРНИ ВА ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Қулматов , Норқобил Эшмаматович; Эшмуродов , Сухробжон Турсоатович (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақоланинг мазмунида мамлакатимиз таълим-тарбия тизимида илм-фаннинг ривожланиши асосида ўқувчи ёшларни ватанпарварлик руҳида тарбиялашда миллий-маънавий қадриятлар ва тарихий меросдан фойдаланишнинг давлат сиёсатидаги ўрни ва ўзига хос хусусиятлари баён этилади.