TALABALARDIN’ JEKE OQIW REJESIN SHO‘LKEMLESTIRIWDIN’ ILIMIY HA’M NA’ZERIY TIYKARLARI - Yesemuratov , B.A (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqalada Ózbekstan Respublikasında oqıwshılardıń individual tálim iskerligin shólkemlestiriw, tálimdi rawajlandırıw ushın qolay shárt-shárayatlar jaratıw, sapalı hám individual kadrlar tayarlawdı támiyinlew, sonıń menen birge, jámiyet hám jámiyettiń zamanagóy talapları hám mútajliklerine tayarlaw tiykarları kórip shıǵıladı.