MAQOLLAR VA MATALLAR XALQ OG‘ZAKI IJODI JANRI SIFATIDA - Qosimova , Nafisa Farhadovna; Xayriyeva , Ma’mura Fazliddinovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada xalq donishmandligining nodir namunalari sifatida og‘zaki badiiy ijodning kеng tarqalgan mustaqil janrlaridan biri hisoblangan maqollar xususida fikrlar va muallifning mazkur mulohazalarga nisbatan munosabati keltirilgan.