GRAFLAR NAZARIYASI ASOSIDA TARMOQ TRAFIGINI QURISH METODOLOGIYASINING BOSQICHLARI - G‘ulomov , Sh.R; Turdibekov , B.B (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada graflar nazariyasining asosiy tushunchalari va tarmoq trafigini graflar nazariyasi orqali qurish bosqichlari keltirilgan. Grafik ma’lumotlar qatlami ma’lumotlarini ko‘paytirish usulining strukturasi taqdim etilgan. Kovolyutsion filtrlarni modellashtirish uchun K darajasigacha bo‘lgan Chebichev polinomlari qo‘llaniladigan grafik konvolyutsion tarmoqlari amalga oshirilgan.