MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA FAZODA MO‘LJAL OLISH TUSHUNCHASINING MAZMUNI - Odilova , Sitora Ergash qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Fazoviy tasvirlar fazoviy va fazoviy-vaqtinchalik xossalari va munosabatlarining ifodasidir: oʻlchami, shakli, ob’yektlarning nisbiy holati, ularning tarjima yoki aylanma harakati va boshqalar.