INTERFAOL TOPSHIRIQLAR VA ULARNI TIZIMLASHTIRISHNING TIL O‘RGATISHDAGI AHAMIYATI - Bo‘riyeva , Shaxnoza G‘ofur qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
maqolada oliy ta’lim muassasalarida chet tili o‘rganish jarayonida elektron ta’lim kurslarini qo‘llash tamoyillari haqida gap borgan.