BADIIY ADABIYOT YORDAMIDA MAKTABGACHA KATTA YOSHDAGI BOLALAR NUQTINI O‘SISH SAMARADORLIGI - Mamadiyeva , Zilola Shavkat qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqola maktabgacha katta yoshdagi bolalarda badiiy adabiyot orqali nutqni o‘stirish masalasiga bag‘ishlangan bo‘lib, unda maktabgacha katta yoshdagi bolalar nutqini o‘stirishning o‘ziga xos metodik imkoniyatlari, badiiy adabiyotlar orqali nutqni o‘stirish vosita, usul va metodlariga to‘xtalib o‘tilgan.