UCH QATLAMLI DEVOR PANELLARINING TEXNIKA–IQTISODIY KO‘RSATKICHLARI - Samadov , Homid Samandarovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Uch qatlamli temir-beton panellar mustahkamligini saqlash uchun maqbul o‘rta qatlam qalinligini takomillashtirish va qo‘llash yo‘li bilan iqtisodiy samaradorlikka erishish.