TEXNIKA OLIY TA’LIM MUASSALARIDA FANLARNING AMALIY KO‘NIKMALARNI OSHIRISHNING QIYOSIY TAHLILLARI - Jo‘rayev , Mirjalol Qahramonovich; Rashidov , Hamrozbek Hayotovich; Murodov , Asadbek Otabekovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Taʼlim sohasini isloh qilishni, avvalambor, boshlangʻich taʼlimdan boshlash zarur. Vaholanki, bolaning dunyoqarashi, didi, salohiyati shakllanadigan boshlangʻich sinflarda eng yetuk, eng tajribali murabbiylar biriktirib qoʻyilishi lozim. Shuning uchun, maktab taʼlimini, oʻrta maxsus taʼlim tizimini, shu bilan birga oliy taʼlimni ham tubdan isloh qilish rejalashtirilgan. Bu orqali ularni yetuk mutaxasis qilib tayyorlash maqsadimiz.