ЎЗБЕКИСТОНДА ТАБИИЙ ФАНЛАРНИ ЎҚИТИШНИНГ СТЕАМ МЕТОДИКАСИГА АСОСЛАНГАН ЎҚУВ ДАРСЛАРНИ ТАШКИЛ ЭТИШДА “ЭШИТДИМ-КЎРДИМ-БАЖАРДИМ” ТАМОЙИЛИ - Клаудия, Картер; Мирзаева, Нодира Абдухамидовна (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
мақолада келажак таълим тизими бўлмиш STEAM таълими ҳақида сўз юритилаи. Мақолада “Эшитдим-кўрдим-бажардим” тамойилига асосланган ўқув дарсини ташкил этишнинг методологик таҳлили ва тузилмаси берилган. Табиий фанлар мисолида берилган дарсни STEAM ёндашув асосида шакллантириш имкониятлари кенг ёритилган.