TOSHKENT VILOYATI SHAROITIDA ISHCHI ASALARILARNI QISHLOV DAVRIDA ORQA ICHAGIDA NAJAS MIQDORINING O‘ZGARIB TURISHI - Eshdavlatov , Orif Zokirovich; Xudoyqulov , Avloqul Nurmanovich; Qo‘chqorov , Abdukarim Nuriddinovich; Xolbo‘tayev , Ilyosjon Rustam o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Respublikamizda asalari oilalarini qishlovdan talofatsiz chiqarish usullari yoritilgan bo‘lib, asalari oilasini qishlov davrida ishchi asalarilarni orqa ichagida najas miqdori o‘rganilgan.