MUSTAMLAKA BOSHQARUV TIZIMI: MUAMMO, TAHLIL VA XULOSA - Valiyeva , Nafisa Abdumajitovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada Turkiston mintaqasida siyosiy hayot, jumladan boshqaruv tizimidagi kamchiliklar, xalqning ahvoli, ziyolilarning munosabati, ularning ma'naviy hayotga ta'sir o‘tkazishga harakat qilishlari xususida ma'lumot beriladi.