МУБОРАК КЎТАРИЛМАСИНИ ЭЛЕКТРОРАЗВЕДКА МАЪЛУМОТЛАРИ АСОСИДА ГЕОЛОГИК ТУЗИЛИШИ ВА НЕФТ-ГАЗЛИЛИГИ - Панжиев , Ҳикмат Аҳадиллаевич; Шукуров , Зовқиддин Бахтиёр ўғли (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мақолада Бухоро-Хива нефт газли вилоятида жойлашган Муборак кўтарилмасини геологик тузилишини электроразведка маълумотлари асосида нефт газлилигини асослашга қаратилган.