O‘ZBEKISTON PARALIMPIYACHILARINING PARALIMPIYA O‘YINLARIDA ISHTIROKI VA TAHLILI ASOSIDA SPORT TA’LIMINI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI - Shodiev, Olimjon (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada O‘zbekiston paralimpiyachilarining Paralimpiya o‘yinlaridagi ishtiroki tahlil qilingan. Tahlillar natijasida sport ta’limini rivojlantirish bo‘yicha ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar ishlab chiqish bo‘yicha ilmiy fikrlar keltirilgan.