KIBERXAVFSIZLIKDA KIBERJINOYAT TUSHUNCHASI VA STATISTIKASI - M.Sh, Radjabova; B.X, Obidov; K, Suyunov; O, Odilov (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Kiberxavfsizlik hamda kiberxavfsizlikda kiberjinoyatchilikni anglashda asosiy tushunchalarni bilish hamda kiberjinoatlarning qo‘llanilish sohalarini doimiy tahlil qilib borish.