ИНГЛИЗ ТИЛИДА ЛЕКСИК ГРАДУОНИМИЯ МАСАЛАСИГА ДОИР - Ширинова , Нилуфар Джаббаровна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мақолада инглиз тилида лексик градуонимия масаласи таниыли лингвист-олимларнинг изчил фикрлари асосида таснифланган бўлиб, мазкур ҳодисанинг амалий аҳамияти ҳақида хулоса қилинган.