SOHAVIY TERMINLARNING LISONIY XUSUSIYATLARI - Mengliyeva , S. (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada terminologiyaning dolzarb masalalari keng yoritilgan bo‘lib uning tarixi va hozirgi kundagi holati keltirilgan.Shuningdek terminlarning yasalish qoidalari va misollar berilgan.