КРЕДИТ МОДУЛЬ ТИЗИМИДА ТАЛАБАЛАРНИНГ АХБОРОТ КОМПЕТЕНТЛИЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Якубов , Бахтиёр Бахриддин ўғли (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақолада бугунги таълим тизими бўлган кредит модуль тизимида талабаларнинг ахборот компетентлилигини ривожлантириш масалалари ҳамда талабаларнинг ахборот компетентлилигини ривожлантиришга оид тавсиялар ишлар чиқган педагог олимларнинг мулоҳазалари келтирилган бўлиб, бу талабаларнинг ахборот компетентлилигини ривожлантириш масалаларини ёритишга алоҳида ўрин эгаллаган.