УЗЛУКСИЗ ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ ТАМОЙИЛИНИ ТАТБИҚ ҚИЛИШ МУАММОЛАРИ - Отамуродова , Шамсу Қамар Отамуродовна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақолада узлуксиз таълим тизими босқичлари ҳамда улар орасидаги боғлиқлик ва кейинги босқичга ўтишда таълим олувчиларга қўйиладиган талабларни янада такомиллаштириш, бу жараёнда диверсификация тамойилидан фойдаланиш каби масалалар ҳақида сўз боради.