TIBBIY TA’LIMDAGI INNOVATSIYALAR - G‘afforov , O‘ktamjon Ravshanovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Bugungi kunda ta’lim sohasidagi davlat siyosatining strategik maqsadi modernizatsiya qilingan iqtisodiyot talablariga to‘la javob beradigan ta’limning qulayligini oshirishdan iborat bo‘lib, bu kasb-hunar ta’limi sifatini oshirishni anglatadi. Zamonaviy ta’lim muassasalarida ichki zaxiralarni izlash orqali yuqori sifatli ta’lim natijalarini ta’minlash zarurati bilan duch kelmoqda, bu faqat kompetensiyaga asoslangan va modulli yondashuvlarni amalga oshiradigan zamonaviy pedagogik texnologiyalarni faol joriy etish, ta’limni tashkil etishni texnologik ta’minlashni o‘zgartirish mumkin.