KUNGABOQAR O‘SIMLIGINING XALQ TABOBATIDAGI AHAMIYATI - Abdullajonova , Moxlaroyim Uchqun qizi; Abdullajonova , Yulduzxon Uchqun qizi; Toshboyeva , Mohigul Qahramon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada kungaboqar o‘simligining dorivor xususiyatlari va xalq tabobatida qo‘llanish usullari haqida ma’lumotlar berilgan.