БОШЛАНҒИЧ ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИДА ПЕДАГОГИК ҲАМКОРЛИКНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ ДИДАКТИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Қосимова , Манзура Абдуллаевна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақолада педагогик ҳамкорлик жараёни, уни ташкил этиш имкониятлари, мазкур жараённинг ўзига хос хусусиятлари, ўқувчи шахсига янгича нуқтаи назардан ёндашиш, ўқувчиларни фаоллаштирувчи ва ривожлантирувчи дидактик мажмуаларнинг ўзига хос характери, улардаги ўқув материалларида педагогик ҳамкорликни таъминлаш, ҳамкорликдаги педагогик тизимда ўқувчиларни тарбиялаш, атроф-муҳитга педагогик руҳ бағишлаш имкониятлари очиб берилган ҳамда ушбу йўналишда аниқ тавсиялар тақдим этилган.